2019-08-14 10:29:47• hírek • Nagy Tímea

A rendőr, aki megmentette a meghalni kívánó bántalmazó életét

Kedd éjszaka riasztották a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársait Szamosberencére egy bántalmazáshoz. Ekkor még nem gondolták, hogy ettől sokkal súlyosabb dolog történhet.

A házhoz kiérve a rendőrök az udvaron találták az összevert 32 éves férfit, akinek a fejére mértek csapásokat nem sokkal korábban. Az illető elmondta, hogy a vele egy háztartásban élő, 46 éves férfi ütötte-verte meg. A hatósági erősítés hamarosan meg is érkezett.

 

Amikor a többi egyenruhás is megjött, akkor értesültek, hogy a tettes a kertben megpróbálta megölni magát. Ezt hallván, Macarie Daniela rendőr csapot-papot ott hagyott, hátra futott a kertbe és látta, hogy az öngyilkos jelölt egy fára, kötéllel akasztotta fel magát.

 

Szempillantás alatt megállapította, hogy a férfi még életben volt, és azonnal cselekedett. Eloldotta a kötelet, kiszabadította a fojtásból, és egy civil segítségével lefektették a földre. Sikerült megmenteni az életét.

 

Macarie Daniela 2017 óta teljesít szolgálatot a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőségnél, a túrterebesi rendőrőrsön. Tanulmányait a kolozsvári “Septimu Muresan” rendőrképzőben végezte.

 

A rendőrség ezúttal is köszöni munkatársainak a gyors és professzionális hozzáállást, melyről ismét tanúságot tettek. A rendőrség első és legfontosabb feladata az életmentés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: